Jord til bord opgaven - en historisk tilgang
I anden del af jord til bord opgaven kan I vælge at fremstille mad med en kulturhistorisk tilgang.I kan vælge at 'rejse tilbage til stenalderen' - en anden mulighed er 'mormor mad': Find bollesprøjten frem og prøv at lave jeres egne melboller til suppen eller hvad med æbleskiver med æble i..?
Prøv også nogle af jeres medstuderendes ideer:
- grønkålssuppe på Ayoes blog
- kødrand på Helles blog
- suppe - bæredygtigt mad på Marks blog
- Suppe, steg og is tilberedt samme med de ældre i bofællesskabet - se Majas blog og her
Se også Nationalmuseets blog: Kokkepigen - historie du kan bruge , bloggen 'spise med mormor' eller 'Gamle danske opskrifter'
Læs om et forløb i Helles børnehave: Hvor kommer ægget fra? Vi koger & spiser æg
God fornøjelse og velbekomme :-)
Ida
Linjefaget ' Værksted, natur og teknik, på net-pædagoguddannelsen, University College Syddanmark
Ingen kommentarer:
Send en kommentar