torsdag den 22. oktober 2009

Stoftryk


– billedfortælling på stof

Før du går i gang skal du læse kompendiet, som ligger på Bb.
Div. teknikker er blevet, eller bliver demonstreret på 1. seminar.
Tag udgangspunkt i en fortælling – det kan være et klassiske eventyr, en konflikt eller anden historie med billeddannende elementer i. Udvælg de visuelle elementer i historien. Beslut dig for en enkel ikonografisk form som dekoration til banneret eller trykket. Vælg den smarteste teknik til at udføre trykket eller bemalingen med. Fasthold arbejdsprocessen!

Inden du beslutter dig for den endelige dekoration skal der laves mange skitser og
prøvetryk både med farver, former og forskellige redskaber.. alt dette fastholdes ved hjælp af fotos som du lægger på Flickr.com og siden oploades på Bloggen og Bb - Du kan også scanne eksempler ind og siden oploade!


Spørgsmål til drøftelse:
Den stillede opgave har sit afsæt i en særlig værkstedspædagogisk tænkning – hvordan harmonerer den med ’hobbybøgernes’ tænkning!? (find hobbybøger og tænk!)

Svar lægges som reply på ’stoftrykopgave’ på Bb

Denne opgave hænger sammen med 3D – opgaven og skal således sammentænkes…



.. der er altså nogle faglige, tematiske og tekniske spørgsmål der skal afklares inden du går i gang… hvilke elementer vil du trykke og hvilke skal fremstilles som figurer(næste opgave) til fremførelse af og fuldstændiggørelse af fortællingen…





Husk litteratur liste!


PÆDAGOGISK- DIDAKTISKE OVERVEJELSER:


• Brugere: Hvilke brugergrupper er projektet velegnet til? Hvilke behov skal / kan projektet tilgodese?


• Pædagogisk forløb: Udvælg en brugergruppe og beskriv et pædagogisk forløb i forbindelse med projektets planlægning og gennemførelse.... (konkrete idéer). Redegør for mål og relevant lovgivning for området.(ex. læreplaner)

Pædagogens rolle: I forhold til planlægning (indkøb / organisering), udførelse(deltager/igangsætter) og dokumentation(forventninger, ansvar, formidling mv.) osv.

Ingen kommentarer: